Το Σχολαρχείο ΖωγράφουΛίγα λόγια για να μας γνωρίσετε

sxol0

... η αρχή

Το Σχολαρχείο Ζωγράφου άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2012 προσδοκώντας να δημιουργηθεί ένα όμορφο και οικονομικό στέκι στην περιοχή του Ζωγράφου.

sxol1

... ο χώρος

Ένα περιβάλλον ζεστό και όμορφο με πινελιές που θυμίζουν σχολείο, όπως πινακες και βιβλία, υποδέχεται τους πελάτες και τους καλεί να γευτούν τα μεζεδάκια του.

sxol krasi

... μενού για όλους

το μενού του Σχολαρχείο είναι διαμορφωμένο οικονομικά, με βάση τις απαιτήσεις των καιρών χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Με μεζεδάκια και ποτά που ξεκινούν από τα 2 και 3 ευρώ αποτελεί ίσως την οικομικότερη και ταυτόχρονα πολύ ποιοτική επιλογή στην περιοχή.


sxol4

συνδυάζοντας τις γεύσεις με τη διασκέδαση

Το Σχολαρχείο Ζωγράφου έχοντας πλέον καθιερωθεί στο χώρο ως το πλέον αξιόλογο μουσικό μεζεδοπωλείο της περιοχής ανεβάζει ρυθμούς και στη διασκέδαση. Με events και ζωντανή μουσική διάφορες ημέρες της εβδομάδας, συνδυάζει τέλεια το φαγητό με τη μουσική και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο.


sxol5

... της πεμπτης

Κατά τη χειμερινή σεζόν και κάθε Πέμπτη διασκεδάζουμε με ζωντανή μουσική σε έντεχνους και ροκ ρυθμούς. Και οι τιμές μας παραμένουν ίδιες.

sxol7

... καλοκαιριάζει

Από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο διασκεδάζουμε και τρώμε στο "προαύλιο". Η αυλή του Σχολαρχείου είναι ιδανική για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού...

sxol2

... για μεγάλα "θρανία"

Η μεγάλη αίθουσα του Σχολαρχείου φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση που θέλετε. Από μεγάλα τραπέζια για γιορτές, γενέθλεια μέχρι και reunion, κοινωνικές εκδηλώσεις γάμων, αρραβώνων κλπ. 

Που Βρισκόμαστεεπικοινωνήστε μαζί μας!

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες

Το Σχολαρχείο Ζωγράφου είναι ένα νεανικό Μουσικό Μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Ζωγράφου. Πρωτοποριακό μαγαζί στο είδος του, συνδυάζει τέλεια εκλεκτές γεύσεις, καλή μουσική και ένα ζεστό περιβάλλον.

Διεύθυνση

Σχολαρχείο Ζωγράφου
Γρ. Κουσίδη 30Α, Ζωγράφου, ΤΚ 15772
Ζωγράφου, Αθήνα, Ελλάδα

Βρείτε μας