Εκδηλώσεις - Προσφορέςμάθετε για το πρόγραμμα της εβδομάδας

oi Trites mas

... οι Τρίτες μας

Το πιο τρελό πάρτυ στο No1 φοιτητικό στέκι της Αθήνας. Κάθε Τρίτη στο Σχολαρχείο Ζωγράφου ο DJ Δημήτρης Μουσουράκης υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις '80s και '90s Trash επιλογές του. Προσφορά στον κατάλογο μας σφηνάκια και υποβρύχια με 1 και 2 ευρω αντίστοιχα

oi Pemptes mas

... οι Πέμπτες μας

Live στο Σχολαρχείο... Η πλέον καθιερωμένη παρέα σας περιμένει κάθε Πέμπτη. O Μάριος κι ο Σταύρος είναι έτοιμοι να εκτελέσουν (κυριολεκτικά) όλες τις Έντεχνες και Ροκ ελληνικές επιτυχίες. Εσεις είστε έτοιμοι να τους ακούσετε? Για αρχή ακούστε οτι οι τιμές μας παραμένουν ίδιες τις ημέρες των Live.


meg thrania

... για μεγάλα "θρανία"

Η μεγάλη αίθουσα του Σχολαρχείου Ζωγράφου φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση που θέλετε. Η "τάξη" μας μπορεί να φιλοξενήσει εως 220 άτομα στην κάτω αίθουσα , έως 100 στην πάνω αίθουσα και απ την άνοιξη και μετά έως και 120 άτομα στο "προαύλιο". Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης από μεγάλα τραπέζια για γιορτές, γενέθλεια , τραπέζια για τους φοιτητές που πήραν το πτυχίο τους μέχρι και reunion. Κοινωνικές εκδηλώσεις γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων. Επαγγελματικά δείπνα εταιριών, κοπές πίτας και χορών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων κλπ. 

Που Βρισκόμαστεεπικοινωνήστε μαζί μας!

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες

Το Σχολαρχείο Ζωγράφου είναι ένα νεανικό Μουσικό Μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Ζωγράφου. Πρωτοποριακό μαγαζί στο είδος του, συνδυάζει τέλεια εκλεκτές γεύσεις, καλή μουσική και ένα ζεστό περιβάλλον.

Διεύθυνση

Σχολαρχείο Ζωγράφου
Γρ. Κουσίδη 30Α, Ζωγράφου, ΤΚ 15772
Ζωγράφου, Αθήνα, Ελλάδα

Βρείτε μας